Sunday, 19 June 2011

Oh, Lupaa! Lagi satu.. :)

Thanks to all Blazin Squad's voters, supporters for support 'em in Showdown 2011 :) Even Iz sndri akan sentiasa support and sayang  Blazin Squad <3 Walaupun showcase t'akhir korg adalah last week. Memang agak sedih la bagi Iz lps ni korg dah tkda dalam Showdown. Tapi, Iz redha cuz Blazin Squad mmg t'baik pada Iz :) Susah nak expect apa yang korg akan bagi every week, cuma last week je takda luck, mungkin sbb t'lalu focus utk collaboration :) And ur collaboration with Elecoldxhot was SUPERBLY DOPE mang! Give 'em the urgh! To Bboy Shaky, Bboy Popeye, Bboy Nat, Bboy Gmie, Bboy Danny, Bboy Kujoe, and my Dear Bboy Pwosad.. Be strong, be tough.. Blazin bole pergi jauh! Alhamdulillah korg dpt byk offer afta kelua ni aight? Igt supporters yg dulu selalu je support korg, walau di kutuk sume, dorg loyal dgn Blazin Squad :) Much love and respect Blazin Squad! PEACE! <3 


Maple: Cantikkkkk gilaaaa! Linda: you guys have proved that this show is international standard! Awesome energy guys! Wooohoo!! 
Press Conference



Got feedback from K-Town Clan! <3
Supporters :)
Supporters :)

Here's the collaboration, last showcase between BLAZIN SQUAD and Elecoldxhot :)

Elecoldxhot and Blazin Squad Showdown 2011 Live WeeK 7

It's Mon Mon Monday!

errr, hola! hmm, dah lama tak update blog. busy mang! OH! btw, semalam followed my sista pegi mari menari kt Astro. Pegi dgn, mama, zaty (sis),abg sham (bf sis), pwosad (bf).. Alahaii, ikut je.. invited kan. Takde best mana pun, cuz penat jd crowd! seriously, bosan & tak enjoy pun duduk situ --' korg tgk kt rumah lagi bagus.. Tapi, apa apa pun, LISA SURIHANI SUMPAH cuwn gila siaaa ^^ OMG!! haha best jadi dia.. pastu bila time blek, Yusri KRU datang jemput dia, WOW! so sweeeeet XD huhu <3


Mama Dengan Son-In-Low <33 :D | Saya, Akak saya Dan Mama <33 ;p

Tuesday, 7 June 2011

Suka tiru macam saya

Kakak aku niii. Dia suka tiru aku
Hari tu aku baru lepas potong rambut. Banyaaaaaaaak sangat aku potong! Dari panjang pinggang sehingga paras bawah bahu.. tengok la ni


Lepas tu, korang tengok la kat bawah ni.. Dia tiru saya









Okay, Dia potong rambut sama panjang dengan saya..
Tapi saya tak kesah Saya memang slalu ditiru orang, ngeee











Rating For Showdown 2011

┏┓┏┳━━┳┓┏┓┏━━┓
┃┗┛┃━━┫┃┃┃┃ ╭╮ ┃
┃┏┓┃━━┫┃┫┗┫ ╰╯ ┃
┗┛┗┻━━┻━┻━┻━━┛
 
The vote as shown in the diaries...
1. Elecoldxhot (42.68%)
2. HMC Phlow20.15%)
3. Blazin Squad (10.76%)
4. ROKUSTEPS(10.48%)
5. Force 136 (5.85%)
6. Panic (5.31%)
7. Bounce Stepperz(4.83%)
BLAZIN SQUAD ~♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
  ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
  ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄
oh! yeah yeah! a'haa, yeah yeah!
Okay, jangan terlalu selesa ya?! Like I said, anything can happen. 
So, support and vote BLAZIN SQUAD in SHOWDOWN 2011 yea ^^
They are Breakdance Crew represent Kuala Kangsar and Perak.
You guys also can vote for 'em right now ,SD / SD5 / SD10 BSQ SEND TO 33399


Sedih, how sad ='( hmm..


Semalam aku rase mcm sedih sbb orang yg aku sayang semua tgh sedih.. Nabila (bestfriend) tu ada mcm mcm masalah. study la, family la, BF la, mmbr la.. Tapi, takde sape pun yg nak faham dia. Bf dia buat dia mcm apa tah semalam. Klu aku, aku aja blek BF aku tu mcm mana nk respect aku. Aku ada hak. Bila cerita, cepat je mata bertakung

Tak cukup dengan Nabila, Hubs aku pulak yg problem Aku kesian betul dgn dorg. Fir mengadu dia stress dgn showcase yg tiap tiap minggu dia kena siapkan. Dia tension, dia rase mcm tekanan sangat. Semalam, masa aku kat dalam kelas (tuition,9:30pm), aku call dia.. Dia mula mula cakap dia kat rumah mama. Macam biasa la dia cakap, coooool. Tetiba, suara macam nangis. I was shock! Dia cakap dia Mak long dia meninggal mengejut. Aku sedih la bila org yg aku sayang ni sedih. Kesian Fir, dia dah stress MACAM MACAM hal. Pastu, kehilangan orang tersayang pulak. Paling aku tak sampai hati, dia nak jumpa aku. Tapi, dia kata dia kene training pkul 10am, aku pun tak nak la jumpa dia semalam sbb dah malam sangat. Nanti dia penat, dah la busy je memanjang. Haish! Aku serba salah nak jumpa or tak, so.. Biarlah dia rindu aku ke tak ke, apapun jumpa hari khamis. Sorry sgt

P/S: B, aku harap kau fikir la masak masak, mana satu yg patut kau tala. Sedar lah B! Bersabar la dengan masalah study kau, family, mmbr bf tu sume. Tapi, klu aku.. Aku mmg tak suke BF kau Tak suke! Tak suke! Tak suke! Dia mmg tak respect kau. You deserve get better, B! Walau apapun, aku ada je kat sini utk kau. Kalau ada problem, cite je. Aku dgr.


Sayang, I nak ucap takziah atas pemergian arwah Mak long.. You still ada mama and me sayang, you have to be strong. Banyak sedekahkan Al-Fatihah kpd arwah. Kalau you stress pasal apepun, I slalu ada utk you for 24hr. Alang-alang Showdown under BSQ, buat la yg terbaik utk crew, family, fans and urself, my dear.. I tau you stress, I nmpk you stress. I'm here for you. Take care, Iloveyou sayang <3

Hahahaha XD So, funny!

Minah ni slalu main api dengan aku :)Slalu tuduh and ckp aku macam macam :) Tapi, saya tak kesah Tengok la ni..

    

Haahaha :D Tahapetah kan? Dia igt aku baru kenal kot one of them. Lah, minah kusut rambut serabai yang tak sedar diri, tak pernah cermin muka. sedar la, aku ada hubungn dgn org tu SEBELUM dia masuk showdown. yang kau nak runsing sangat kenapa? tu hubungan aku, tak kacau pun mana mana jantan yg kau berkenan. kelaka gila bila kau pggil lelaki yg pernah KAU OBSESSED dulu tuu "KERINTING"..? kau tak sedar ke kau tu rambut lagi serabut, lagi lah TAK KAVA --' Kau yg keja fame, dri last year tak habes habes amek gmba dgn budak SHOWDOWN "kau" tuu haha! Buat apa aku nak jd org mcm tu? Balik balik, masuk kubur jugak. Tapi, tak tau la kau ni penganut agama apa. Mana tau agama kau jenis kalau mati gantung kt kipas umah nenek kau ke kaaan? :D hehe ^^ Sebab, kau byk gado dgn orang. dengan perangai kau tu yg sngt MENJENGKELKAN, buat org meluat dgn kau je haha! Gudluck, sundal pompuan :) Blazin Squad terkeluar pun, aku stay je dengan MUHAMMAD FIRDAUS (bboy pwosad) aku ni :D And, thanks btw! kau buat aku famous siaa :) wuu <3

Monday, 6 June 2011

Okay, I'm gonna miss him lol =(

Tadi online, rayau rayau kat page 8TV Showdown. OMG, saw his pic. Gila rindu =( hmm.. yunk, tak heran pun klu you nak ade peminat --' Yang penting, you pandai bezakan I dgn dorg. Ain't I ur admirer. I'm ur lover. I doakan yg terbaik utk you and ur crew sayang.. Next week's theme is ROCK aight? So, jaga ur attitude, control baran tu. lantak la orang lua nak ckp apa. yang bertanding tu you, bukan dorg. okay? Iloveyouu <3
Gud luck for next week, gud luck, gud luck!! ^^


Support and vote for BLAZIN SQUAD in SHOWDOWN 2011 yea ^^
They are Breakdance Crew represent Kuala Kangsar and Perak..
Vote for them right now ,SD / SD5 / SD10 BSQ SEND TO 33399
Kenapa ntah dia mcm ni, buat aku rse geram je! --' haha!


B-Boy Pwosad <33